پی مریان آکان در میان نیس آما پی معن آچان چرا! ما می دانیم مشکل چیست و از کجا می آید، اما نمی دانیم که کدام دستگاه مسئول این مشکل است.
اخبار راجر سرهات در منتمای جزیدی تحصیل کرده ایرنا: روز گذشته شاخص آلودگی هوای تهران به عدد 164 رسید، بنابراین شهروندان شاهد آلودهترین روز پایتخت در هفتههای اخیر بودند. پیش از این در سری فرشهای فرهیکتگان، در توسیف این برینی از شما پیشی گرفتیم. وضعیت واقعی این معضل زمانی باید دید که از دست سیاستمداران برتر و رسانه ها خارج شود و شهرهای بزرگ کشور یکی پس از دیگری قربانی غبار سیاه آنها شوند. برای حل این معضل که هر سال آنطور که آمارها نشان می دهد، خطرناکتر می شود، لازم است ابتدا آلودگی و عوامل اصلی آن شناسایی و سپس مسئولیت کنترل این عوامل به آنها محول شود. و مدیریت بحران
تعریف آلودگی هوای جهانی به شرح زیر است: منابع متداول آلودگی هوا وسایل گرمایشی و سوزاندن منازل، خودروها، تأسیسات صنعتی و آتش سوزی جنگل ها هستند.
عواملی که باعث آلودگی هوا در کشور می شود نیز شناخته شده است. اینطور نیست که این وسط عوامل ناشناخته باشد و مثلاً آلودگی شهرهای بزرگ پکن، کلکته، کراچی و مکزیکوسیتی با آلودگی تهران متفاوت است. پس پول مووارا آکان در من نیس امما پی مویاران अचान चरा! ما می دانیم مشکل چیست و از کجا می آید، اما دقیقاً نمی دانیم که کدام دستگاه مسئول و مسئول حل مشکل آلودگی است. البته موضوع این نیست که اسناد کلان حقوقی و قانونی در این زمینه وجود ندارد. همچنین قانون هوای پاک مصوب 1394 در ماده 34 با هدف مقابله همه جانبه با آلودگی هوا به تصویب رسید و وظایف آن به سازمان حفاظت محیط زیست محول شد که باید با همکاری سایر دستگاه های ذیربط انجام شود. سازمان ها و نهادها در دوره پنج ساله اجرای ششمین قانون توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران.
سوال این است که چه شخص یا نهادی باید پاسخگوی وضعیت فعلی باشد؟ عوامل و راهبردهای مشخصی شناخته شده است و هیچ عامل ناشناخته ای در مدیریت این بحران وجود ندارد. همه چیز در این زمینه نیازمند عزم رهبران و تصمیم گیرندگان است.
انتهای پیام