بهبود FID در سایتهای پویا
تاخیر اولین ورودی FID چیست و چگونه آن را برطرف کنیم؟
این ترکیب بارگذاری و باز شدن سریعتری را برای وبسایت به ارمغان میآورد. یکی از مواردی که میتواند به طور قابل توجهی عملکرد FID وبسایت شما را بهبود ببخشد، ذخیره سازی (Caching) موقت در حافظۀ کش است. ذخیره سازی فرایندی است که طی آن مرورگر شما نسخههایی از منابعی را که دریافت کرده است، برای استفادههای بعدی ذخیره میکند. اصلیترین دلیل این تأخیر، زمانی است که شیار اصلی مرورگر مشغول انجام وظایف دیگری است، بنابراین قادر به پاسخ دادن به درخواست کاربر نیست. یکی از رایجترین دلایل این مشکل، بارگذاری فایلهای جاوا اسکریپت سنگین است که باعث میشود مرورگر نتواند سایر رویدادها را اجرا کند و در پاسخ به درخواستها تأخیر بیافتد. FID مدتزمان بین اولین تعامل کاربر (مثل کلیک، لمس یا فشار کلید) و زمانی که مرورگر به این تعامل پاسخ میدهد را اندازهگیری میکند.
اگر FID سایت شما پایین باشد، یعنی سایت به سرعت به تعاملات کاربر پاسخ میدهد و کاربر تجربه بهتری خواهد داشت. این چیزی است که میتواند کاربر را به مشتری تبدیل کند یا باعث ترک سایت بشه. در نتیجه، کاهش FID یعنی بهبود تجربه کاربری و افزایش احتمال بازگشت کاربران به سایت شما. با ما در آژانس بازاریابی مهام همراه باشید تا با هم به طور کامل اینکه FID چیست و بررسی کنیم. First Imput Delay (FID) یک معیار مهم و کاربرمحور، در واقع مدت زمان اولین تعامل کاربر با سایت را اندازهگیری میکند.
از آنجا که ورودیها وقتی ثبت میشوند که مرورگر مشغول است، باید منتظر بماند تا پردازشهای جاری تمام بشه و بعد مرورگر بتونه به ورودی پاسخ بده. معیار تاخیر ورودی اول یا همان FID کمک میکند تا اولین برداشت کاربر از تعامل و پاسخگو بودن سایتتان را اندازهگیری کنید. به همان اندازه که ممکن است طراحی سایت و جذابیتهای بصری آن کاربر را مجذوب کند، پاسخگو بودن و سرعت بالا آمدن سایت هم میتواند در ایجاد حس اولیۀ او تاثیر بگذارد. FID مخفف عبارت First Input Delay میباشد و عبارت است از مدت زمانی که طول میکشد تا مرورگر بتواند به تعامل میان کاربران و یک صفحه از وب پاسخ دهد. ازآنجا که FID بر تجربه کاربران اثرگذار است پس جنبهای مهم به حساب میآید. در واقع FID دلتای بین ورود یک ایونت و زمان بیکار شدن رشتهٔ اصلی را اندازهگیری میکند.
برای بهبود این وضعیت، بهینهسازیهای مرتبط با جاوا اسکریپت و کاهش زمان پردازشها میتواند تأثیر زیادی روی تجربه کاربری و کاهش FID داشته باشد. زمانی که اسکریپتهای پیچیده و سنگین در صفحه اجرا میشوند، مرورگر زمان بیشتری میبرد تا به درخواستهای کاربر پاسخ دهد. بنابراین، بهینهسازی نحوه تجزیه و اجرای جاوا اسکریپت میتواند تأثیر زیادی در کاهش FID داشته باشد. چون FID یک معیار پیچیده است، برای پیشبینی دقیقتر آن، باید به TBT یا همان “بازه زمانی کلی مسدود شدن صفحه“ توجه کنیم. این فاکتور به طور مستقیم با FID در ارتباط است؛ یعنی بهبود TBT معمولاً به کاهش FID هم منجر میشود.
در این مقاله، به بررسی کامل مفهوم FID، تأثیر آن بر تجربه کاربری و سئو و روشهای بهبود آن خواهیم پرداخت. اگر سرور وبسایت شما سرعت پاسخگویی کمی داشته باشد، کاربران با تأخیر در تعاملات خود مواجه خواهند شد. استفاده از سرورهای با عملکرد بالا و بهینهسازی تنظیمات سرور میتواند به کاهش FID و بهبود تجربه کاربری کمک کند. کلمهی اف آی دی در اصل مخفف شدهی کلمهی first input delay است که در فارسی به معنای تاخیر ورودی اول میباشد. به عبارت دیگر، زمانی که کاربران میخواهند وارد یک وب سایت شوند و با مکثهایی مواجه میشوند، در اینجا فاکتور اف آی دی خود را نشان میدهد.
تو همه چی … تو مصاحبه کاری … تو رابطه دوستی و اینجا تو تعامل با یه سایت هم این برداشت اول یا برخورد اول خیلی مهمه. تو محیط وب، اولین برداشت یا تصور خوب باعث میشه که کاربر به یه کاربر وفادار تبدیل بشه و خیلی فرق هست بین یه کاربری که میاد تو صفحه و سریع صفحه رو میبنده و دیگه هیچوقت پیداش نمیشه، با یه کاربری که هی به سایت سر میزنه. یک استراتژی محتوای موفق نیازمند برنامهریزی دقیق، شناخت مخاطب هدف و استفاده از تکنیکهای موثر برای جذب و نگهداشتن کاربران است. در سومیا برندینگ، ما به شما کمک میکنیم تا بهترین مسیر را برای تولید و توزیع محتوا انتخاب کنید. گوگل برای سایت هایی که سرعت بالایی دارند ارزش قائل است و سرعت سایت در حال حاضر یک ویژگی شناخته شده در الگوریتم رتبه بندی آن است.
Time to Interactive یک معیار عملکرد بسیار مفید است که ممکن است برای شما بسیار شبیه به fid به نظر برسد. دادههای درون خطی بزرگ میتوانند روی تجزیه زمان HTML تاثیر بگذارند و در نهایت روی شاخصهای تعامل نیز موثر باشند. بسیاری از ویژگی های جدیدتر ECMAScript که از طریق Babel وارد شده اند در محیطهایی پشتیبانی می شوند که از ماژولهای JavaScript پشتیبانی می کند. بنابراین با انجام این کار، فرایند بررسی و حصول اطمینان از اینکه فقط کد transpiled برای مرورگرهایی که واقعاً به آن نیاز دارند کامپایل میشود، ساده تر میشود. فرید تشیعی، متخصص سئوی تکنولایف، در وبینار رایگان تریبون قرار است تجربیات خود در استفاده از دادهها برای بهبود استراتژیهای سئویی را بیان کند و با مطالعه موردی چند پروژه این مفهوم را توضیح دهد.
این کار به رشتۀ اصلی مرورگر اجازه میدهد تا این کارها را به عنوان وظایف ثانویه در نظر بگیرد و به این ترتیب قطعا زمان بارگذاری و پاسخگویی بهبود خواهد یافت. تاخیر اولین ورودی فاکتور بسیار مهمی است؛ زیرا بر میزان پاسخگو بودن وبسایت شما به کاربران تاثیر میگذارد. به عنوان مثال، اگر از ماوس یا صفحۀ لمسی استفاده میکنید، بین زمانی که کلیک میکنید و زمانی که حرکت نشانگر را مشاهده میکنید، کمی تاخیر وجود خواهد داشت. در عصر امروز کاربران میخواهند وبسایتها با سرعت بالایی بارگذاری شوند و هر گونه تأخیر در این امر میتواند کاهش رضایت را برای کاربران به همراه بیاورد. افزایش سرعت بارگذاری علاوه بر اینکه تجربهی کاربری را بهبود میبخشد تأثیر به سزایی در رتبهبندی موتورهای جستوجو دارد.
سومیا برندینگ یک آژانس تخصصی در حوزه تولید محتوا، بهینهسازی سئو و مدیریت دیجیتال مارکتینگ است که با هدف کمک به کسبوکارها در رشد و توسعه برندشان فعالیت میکند. ما با ترکیب خلاقیت، دانش تخصصی و استفاده از ابزارهای پیشرفته، استراتژیهای محتوایی قدرتمندی را طراحی و اجرا میکنیم تا برند شما در فضای دیجیتال بدرخشد. سومیا برندینگ، همراهی مطمئن در دنیای دیجیتال، با ارائه محتوای حرفهای، هدفمند و سئو شده، به رشد سایتها و برندهای آنلاین کمک میکند. ما با ترکیب خلاقیت، دانش روز و تکنیکهای پیشرفته SEO، محتوایی تولید میکنیم که هم کاربران را جذب کند و هم رتبه شما را در گوگل بهبود ببخشد. اگر به دنبال مقالات تخصصی، محتوای جذاب و استراتژیهای هوشمندانه برای دیدهشدن بیشتر هستید، سومیا برندینگ انتخابی ایدهآل برای موفقیت شماست.
زمانی که شما سیستمهای هاستینگ سایت خود را بهبود دهید، خود به خود میتوانید اف آی دی را نیز بهینه کنید. توجه داشته باشید که امروزه نیاز کاربران با توجه به چنین معیارهایی برطرف میشود و گوگل هم با همین معیارها اعتبار یک سایت را مشخص میکند. با استفاده از فاکتور اف آی مدت شما میتوانید زمانی که کاربر قرار است در انتظار محتواهای سایت شما بماند را بررسی نمایید و میزان تاب و تحمل کاربران را نیز بررسی کنید. حال با در دست داشتن این فاکتورها زمان ورود به سایت را کاهش میدهید و از این طریق ترافیک سایت خود را بالا میبرید. مسلما زمانی که ترافیک سایت شما بالا باشد، گوگل این ساین را یکی از بهترین سایتها شناسایی میکند و آن را به کاربران بیشتری نشان میدهد. در زمانی که مرورگر در حال انجام کاری مانند بررسی و اجرای یک فایل بزرگ جاوا اسکریپت است، به درخواست کاربر پاسخ نمی دهد.
به عبارت ساده، FID نشون میده که سایت شما چقدر سریع به کاربر واکنش نشون میده. FID، دلتا را بین زمانی که یک رویداد ورودی دریافت میشود و زمانی که thread اصلی بیکار است، اندازه میگیرد. این بدان معناست که FID حتی در مواردی که شنونده رویداد ثبت نشده است نیز اندازهگیری میشود. دلیل این اتفاق هم عدم نیاز بسیاری از تعاملات کاربر به شنونده رویداد است؛ اما در عین حال برای اجرا شدن، نیاز به بیکار بودن thread اصلی دارند. همانطور که میدانید عوامل زیادی بر First Input Delay اثر میگذارند که با آشنایی با این عوامل شما میتوانید در راستای بهینه سازی آن کمک کرده و تجربه کاربری را بهبود بخشید.
لیموهاست ایدهای بود که در پاسخ به یک خلا واقعی متولد شد؛ ما طراحان لیموهاست از قدیمیهای هاستینگ ایران هستیم که از نزدیک شاهد دردسرهای زیرساختی و ضعف کیفیت هاست ایرانی بودهایم. درست مثل شما، ما هم از دل دغدغههای یک سازمان کوچک، هدف بزرگی را دنبال کردیم و امروز میتوانیم ادعا کنیم به این هدف نزدیک شدهایم؛ ساختن یک میزبانی امن و پایدار.
تأخیر در تعاملات کاربری به شدت میتواند تجربه کاربران را تحت تأثیر قرار دهد. FID یک معیار کلیدی برای اندازهگیری کیفیت تجربه کاربری است، چرا که هرگونه تأخیر در پاسخگویی به تعاملات کاربران میتواند منجر به ترک سایت، کاهش نرخ تبدیل و افزایش نرخ پرش شود. کاربران به وبسایتهایی نیاز دارند که سریع و بدون تأخیر به تعاملات آنها پاسخ دهند. این تعامل میتواند شامل کلیک کردن روی دکمهها، لینکها، پر کردن فرمها و سایر اقدامات مشابه باشد. از آنجایی که گوگل تأکید زیادی بر تجربه کاربری مثبت دارد، FID به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در سئو تکنیکال و رتبهبندی سایتها معرفی شده است. در واقع، بهبود FID به معنای افزایش رضایت کاربران و در نتیجه بهبود رتبهبندی سایت در نتایج جستجو است.
این فاکتور به همان سرعت اینترنت، سرعت دانلود دادهها و میزان ریسپانسیو بودن یک وب سایت وابستگی دارد و با افزایش این عوامل، افزایش پیدا میکند. برای مثال همهی ما تا کنون هنگام ورود به یک وب سایت خاص با یک تایم کوتاهی از مکث رو به رو شدهایم. به همین زمان کوتاهی که سبب تعلل ما در ورود به سایت شده است، اف آی دی گفته میشود. توجه داشته باشید که اخیرا فاکتورهای fid را به منزلهی تجربههای بهتر کاربری در نظر میگیرند و در جهت ارتقای رتبه سایت از آن استفاده میکنند. پس اگر میخواهید سایت خود را در صفحات برتر گوگل ببینید، لازم است که ابتدا با fid آشنا باشید.
همانطور که می دانید معمولا کدهای سمت فرانت یکی از اصلی ترین دلایل در سرعت سایت هستند.و در بین کدهای سمت فرانت سایت جاوا اسکریپت می تواند تاثیر به سزایی را در بالا رفتن زمان TBT و به طور مستقیم افت FID سایت شما بگذارد. بدیهی است هرچه این زمان پاسخ گویی کمتر باشد کاربر تجربه بهتری از تعامل با وبسایت شما خواهد داشت و این دقیقا همان چیزی است که گوگل خواهان آن است. قبل از شروع کار از شما میخواهم تا با استفاده از سایت GTmetrix، امتیاز FID خود را بررسی کنید. پیشنهاد من به شما برای درک بهتری از FID خواندن عدد گزارش شده تحت عنوان TBT یا همان Total Blocking Time است که در بخش performance وبسایت Gtmetrix میتوانید آن را مشاهده کنید. ستون اصلی هر وبسایت، وب سروری است که وبسایت روی آن میزبانی میشود و در نهایت این وب سرور است که بیشترین تاثیر را بر عملکرد آن وبسایت دارد.
در حقیقت هدف از First Input Delay اندازهگیری نحوه پاسخ یک سایت در حین بارگذاری است. Chrome DevTools یک ابزار داخلی مرورگر کروم است که برای توسعهدهندگان طراحی شده است. این ابزار امکانات گستردهای برای تحلیل عملکرد و سرعت بارگذاری صفحات وب دارد و به شما اجازه میدهد تا به صورت زنده معیارهای Core Web Vitals را بررسی کنید. در راستای مقایسهی میان دو نسخهی متفاوت از یک صفحه از وب کاربرد دارد تا نشان دهد کدام یک از آنها در راستای رسیدن به هدف عملکرد بهتری دارند. شما با استفاده از این تست میتوانید عناصر وبسایت را بهینه کنید و تجربهی کاربری را بهبود بخشید.
هرچه FID سریعتر باشد یک تجربه کاربری مناسبتری را ایجاد میکند و برعکس هرچه کندتر باشد تجربه کاربری کاربران را ضعیفتر میسازد. پایین بودن First Input Delay باعث میشود افراد تعامل بیشتری با وب سایت شما داشته باشند و نرخ تبدیل آنها افزایش یابد. در این مطلب بررسی کردیم که FID چیست و چطور میتوان مقدار آن را کاهش داد؛ بنابراین شما میتوانید با بهبود سرعت وبسایت خود، تأثیر مثبتی بر بهینهسازی مقدار این شاخص داشته باشید. امیدواریم این آموزش هم برایتان مفید بوده باشد و با مطالعه آن به پاسخ سؤالات خود برسید. لطفاً شما عزیزان هم تجربیات و پیشنهادهای خود را دراینخصوص با ما و سایر کاربران جت سئو به اشتراک بگذارید. تأخیر ورودی اول یا FID یه معیار مهم و کاربر محور برای اندازه گیری میزان پاسخگویی به لود Load است.
این بهینهسازیها نه تنها منجر به تجربه کاربری بهتر میشوند، بلکه شانس وبسایت برای دیده شدن در نتایج جستجوی گوگل را نیز افزایش میدهند. بهینهسازی Core Web Vitals گامی مؤثر در راستای ارتقای کیفیت سایت و جلب رضایت کاربران است. از آنجا که تأخیر در اولین ورودی میتواند تجربه کاربر را مختل کند و باعث ترک سایت شود، بهینهسازی FID نه تنها به بهبود تجربه کاربری کمک میکند، بلکه در نتایج جستجوی گوگل نیز تأثیرگذار است. همانطور که میدانید، رقابت بین صفحات و وبسایتها روزبهروز در حال افزایش است. در سطوح حرفهای رقابت، مواردی مانند نکات گفته شده در مطلب " FID چیست" که به شدت تخصصی هستند، میتواند یک وبسایت یا صفحه را بالاتر از سایر موارد مشابه نشان دهد.
FID یکی از شاخصهای حیاتی در Core Web Vitals است که نشان میدهد وبسایت شما چقدر سریع به تعاملات کاربران پاسخ میدهد. به زبان ساده، FID مدتزمانی را نشان میدهد که وبسایت برای پاسخگویی به اولین تعامل کاربران نیاز دارد. اگر کاربر برای کلیک روی دکمه یا تعامل با صفحهای حتی چند ثانیه منتظر بماند، احتمال زیادی وجود دارد که وبسایت شما را ترک کند. به همین دلیل، بهینه سازی FID نهتنها باعث جلب رضایت کاربران میشود، بلکه میتواند تأثیر قابلتوجهی بر رتبهبندی سایت شما در گوگل داشته باشد. نحوه بهبود FID صفحات یکی دیگر از مواردی است که باید در هنگام پاسخ دادن به سؤال " FID چیست" مورد بررسی قرار گیرد. برای بهبود FID صفحات وب، باید به عواملی که باعث تأخیر در پاسخگویی به تعاملات کاربران میشوند، توجه کنید.
از این رو توصیهی ما به شما این است که پیش از هر چیزی تصاویر باکیفیت و جذابی را در سایت خود قرار دهید تا بتوانید مشتری را در مدت زمان بیشتری در سایت نگه دارید. علاوه بر این، خوب است با استفاده از برچسبها و لینکهای ورود به صفحات دبگر، جذابیت سایت خود را بالا ببرید و از این طریق سئوی سایت را نیز بهینه کنید. جهت اطلاع یافتن از هزینهی خدمات سئو میتوانید با مشاورین ما که در این کار مهارت زیادی دارند، مشورت کرده و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید. البته برخی از نکات اصولی هم در این زمینه مطرح هستند که شما با در نظر گرفتن این نکات میتوانید به راحتی و در کمترین زمان ممکن رتبهی سایت خود را از این رو به آن رو کنید. بهبود هاست، بهبود اف آی دی و استفاده از تصاویر مناسب، مرتبط و باکیفیت از جمله اقداماتی است که در این زمینه بسیار اهمیت دارند. اگر شما هم جزو آن دسته از افراد مشتاق هستید و دوست دارید در مورد فاکتور fid و تاثیر آن بر core web vitals بیشتر بدانید، در ادامه این مقاله رایگان در زمینه آموزش سئو با ما همراه باشید.
شکستن و تقسیم Long Taskها میتواند در بهینه سازی FID کاملا موثر واقع شود. اگر شما شکستن Long Taskها را به خوبی انجام دهید و کدها را تفکیک کنید، شاهد بهبود وضعیت First Input Delay خواهید بود. کاربران میتوانند برای تفکیک کردن کدها از ابزاری به نام Webpack استفاده کنند. زمانی که مرورگر در حال اجرای جاوا اسکریپت در رشته (Thread) اصلی است، نمیتواند به اکثر ورودیهای کاربر پاسخ دهد. به عبارت دیگر، وقتی رشته اصلی مشغول است، مرورگر نمیتواند به تعامل کاربر پاسخ بدهد.
ناگفته نماند که شما میتوانید تمامی خدمات سئو سایت را از ما با قیمتی بسیار مناسب دریافت کنید. برنامههای رندر شدهی سمت سرور ممکن است این گونه به نظر برسند که در حال رنگآمیزی پیکسلهای صفحه نمایش هستند. اما همیشه باید مراقب باشید که تعامل کاربر به وسیله اسکریپتهای اجرایی بزرگ مسدود نشود. باید تمام تلاش خود را به کار گیرید تا مقدار First Input Delay را به زیر 100 میلیثانیه برسانید. اگر این مقدار بین 100 تا 300 میلیثانیه باشد، باید به بهینه سازی FID را مدنظر قرار دهید.
در تصویر زیر، امتیازات TBT، قبل و بعد از اپتیمایز کردن لود اسکریپت های First-party برای یک اپلیکیشن آمده است. همانطور که مشاهده می کنید، با انتقال لود اسکریپت های غیر ضروری به مسیرهای غیر بحرانی، کاربران قادر هستند تا با صفحه، خیلی زودتر تعامل پیدا کنند. کاهش میزان جاوااسکریپتی که بر روی یک سینگل پیج لود می شود، از طریق شکستن آن به task های کوچیکتر و غیر همزمان، تاثیر بسزایی در کاهش FID خواهد داشت. این معیار کمی پیچیدهتر از سایر فاکتورهای وب هست و نمیشه در محیط آزمایشی به راحتی شبیهسازیش کرد، چون باید در شرایط واقعی سایت رو بررسی کنید. چون کاربر وسط کار مرورگر یه تعاملی داشته و یه دستور جدید داده، باید صبر کنه تا کار مرورگر کامل بشه بعد بیاد سراغ دستور کاربر.
این یعنی FID حتی در مواردی که شنونده رویداد یا Event Listener ثبت نشده باشه هم اندازه گیری میشه. دلیل این اندازه گیری هم اینه که خیلی از تعاملهای کاربر به شنونده رویداد یا Event Listener احتیاج ندارن بلکه فقط لازمه که مرورگر بیکار باشه تا بتونه اون تعامل رو جواب بده. از آنجایی که اجرای کد فقط در دورههای Idle انجام میشود، شما زمان مسدود شدن رشته اصلی را به حداقل میرسانید. Idle until urgent باعث می شود که بهترین جنبه های هر دو روش را برای ارائه روشی هوشمندانه برای ارزیابی کد شما داشته باشد، بنابراین تاخیر ورودی حداقل است. First Input Delay عموما به خاطر دانلود اسکریپتها و تصاویر به شکل غیر منظم رخ میدهد. این کدنویسی بینظم موجب میشود که دانلود صفحه وب با وقفهی بیش از حدی مواجه شود، سپس فرآیند آغاز شده و بار دیگر متوقف شود.
کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد و میتوانید از طریق آسترا بهترین را ایجاد کرد. Fid از این جهت متفاوت است که می تواند ورودی کاربر را که قبل از تعامل کامل صفحه اتفاق می افتد، ردیابی کند. به عنوان مثال، یک کاربر ممکن است روی پیوندی که قبل از TTI برای اکثر عناصر صفحه ظاهر می شود، کلیک کند. Fid از زمان به تعامل متفاوت است زیرا به شما امکان می دهد آن تعاملات اولیه و حیاتی را ثبت کنید. قائدتا با توجه به تعریف هرچه این زمان پاسخ گویی کمتر باشد ، تجربه ی کاربری نیز بهتر بوده و در نتیجه گوگل نیز امتیاز بالاتری را به شما می دهد. تا به حال نام First Input Delay به گوشتان خورده است؟ میدانید با چه روشهایی میتوان دست به بهینه سازی FID زد؟ First Input Delay در واقع یکی از معیارهای Core Web Vitals است.
بنابراین حتی وقتیevent listener ثبت نشده باشد، اندازهگیری انجام میشود. به این دلیل که اصلاً بسیاری از تعاملهای کاربر به event listener نیازی ندارند و فقط لازم است برای اجرای آنها رشتهٔ اصلی بیکار باشد. حالا که با روشهای بهینهسازی FID آشنا شدید و متوجه شدید که چطور میتوان سرعت وبسایت را افزایش داد، بیایید مروری بر مهمترین نکات مربوط به این شاخص داشته باشیم و اطلاعات بیشتری در این باره به دست آوریم. تنها کافی است که با شناخت دقیق مخاطبان هدف و بررسی نیازهای ایشان، بهترین محتوای تبلیغاتی شخصیسازی شده را به هر گروه، فرد یا جامعه از مشتریان احتمالی، نمایش دهید. محتوای پویا همچنین مدیریت بهتر محتوا و همکاری بین تیم ها را تسهیل می کند. در یک محیط CMS، چندین کاربر می توانند بدون خطر بازنویسی کار یکدیگر، در محتوا مشارکت کرده و آن را مدیریت کنند.
یکی از عوامل اصلی که باعث افزایش FID میشود، زمان بارگذاری زیاد فایلهای جاوا اسکریپت است. Core Web Vitals مجموعهای از معیارها هستند که گوگل برای ارزیابی تجربه کاربری در صفحات وب معرفی کرده است. این شاخصها روی سرعت بارگذاری، ثبات بصری و تعاملپذیری عناصر صفحه تمرکز دارند و نشان میدهند که کاربران هنگام بازدید از یک سایت، چه تجربهای دارند. اگر یک وبسایت به این معیارها توجه کند، هم به بهبود تجربه کاربری کمک میکند و هم تاثیر مثبتی روی خدمات سئو سایت خواهد داشت. در این مطلب با مفهوم Core Web Vitals آشنا میشوید و یاد میگیرید چطور با بهینهسازی این معیارها، عملکرد سایت خود را ارتقا دهید. یک FID پایین به این معناست که صفحه شما به سرعت به تعاملات کاربر پاسخ میدهد و تجربه کاربری بهتری فراهم میکند.
علاوه بر این، قابلیتهای محتوای پویا Webflow به تعاملات و انیمیشنها گسترش مییابد و امکان ایجاد تجربههای جذاب و تعاملی کاربر را فراهم میکند. محتوای پویا را می توان برای فعال کردن انیمیشن ها بر اساس اقدامات کاربر، مانند نگه داشتن ماوس روی یک عنصر یا اسکرول کردن صفحه به پایین استفاده کرد. این تعاملات می تواند جذابیت بصری وب سایت را افزایش دهد و تجربه ای فراگیرتر را برای کاربران ایجاد کند. یکی از مزایای اصلی محتوای پویا، توانایی آن در خودکارسازی فرآیند بهروزرسانی است. هنگامی که با محتوای ثابت سروکار دارید، هر تغییر یا به روز رسانی نیاز به مداخله دستی دارد که نه تنها وقت گیر است، بلکه مستعد خطاهای انسانی است. به عنوان مثال، یک وب سایت تجارت الکترونیک با صدها لیست محصول را در نظر بگیرید.
در این مثال، کاربر به طور اتفاقی با صفحه در ابتدای شلوغترین دوره thread اصلی ارتباط برقرار کرد. اگر کاربر فقط یک لحظه زودتر با صفحه تعامل داشت، مرورگر میتوانست بلافاصله پاسخ دهد. این واریانس در تاخیر ورودی، اهمیت توجه به توزیع مقادیر FID هنگام گزارش در مورد معیار را نشان میدهد. آیا میدانید که چگونه میتوان میزان موفقیت کمپینهای تبلیغاتی را اندازهگیری کرد؟ نرخ کلیک یا Click-Through Rate معیاری برای محاسبۀ مقدار موفقیتآمیز بودنِ مارکتینگ برای کسبوکارتان است. از سوی دیگر، محتوای پویا از پایگاههای داده و CMS برای ذخیره اطلاعات به صورت متمرکز استفاده میکند.
حال میدانید که FID یک معیار مهم برای گوگل است و باید به آن توجه ویژه داشته باشید. پیش از هر چیز ارتقا آن به تجربه کاربر کمک میکند و موجب بهینه سازی سرعت سایت خواهد شد. این بود هرآنچه باید درباره First Input Delay و روشهای بهینه سازی FID میدانستید. First Input Delay یک معیار تجربه کاربری است که گوگل از آن به عنوان یک فاکتور رتبهبندی استفاده میکند. FID صرفا چیزی نیست که به خواهید با توجه به آن رضایت گوگل را جلب کنید، بلکه چیزی فراتر از آن است.
این ابزار قدرتمند از ترکیب ابزار PageSpeed Insights که کمی قبلتر به آن اشاره شد، پروژه داده Google BigQuery و CrUX API تشکیل شده است. این ابزار به PageSpeed Insights شباهت دارد اما برای تحویل دادهها به شما از Google BigQuery استفاده میکند. در نتیجه، شما میتوانید تمام جزئیات کوچک در مورد مواردی را که باعث میشوند وبسایت شما به کُندی بارگذاری شود و پاسخگو نباشد، بیابید. همچنین شما میتوانید ببینید که این تغییرات چه تاثیری دارند و عملکرد وبسایت شما با پیادهسازی پیشنهادات آنها تا چه اندازه بهبود پیدا کرده است. بنابراین، بهینهسازی وبسایت برای بهبود Core Web Vitals میتواند به افزایش رتبه وبسایت در گوگل و همچنین بهبود تجربه کاربری کمک شایانی کند. توسعهدهندگان باید به این معیارها توجه ویژهای داشته باشند و آنها را بهطور مرتب مدیریت و بهبود دهند.
https://seohacker.academy/product/seo-course-gray-hat-mastering/